Boligsuksess på Halsnøy

Med spektakulær utsikt over sunnhordlandsbassenget og kort vei til sentrum, er det ikke rart at 10 av 10 leiligheter og 11 av 19 eneboligtomter er solgt i det nye boligfeltet på Heio på Halsnøy.

Et lite året etter at byggingen av leilighetsprosjektet Halsnøy Panorama startet på Heio, kan Martha Stockmann i Fronta Bolig fornøyd konstatere at samtlige leiligheter nå er ferdige og har funnet sine eiere.

– Kjøperne er en god miks av unge folk i etableringsfasen og godt voksne som ønsker å bruke mindre tid på stell av hus og hage, forteller Stockmann.

De ti leilighetene – fordelt på en seksmanns- og en firemannsbolig – er 90 kvadratmeter store, inneholder to eller tre soverom, og er bygget med god standard. Fra boligene er det gangavstand ned til sentrum i Sæbøvik, med alle dets fasiliteter.

– Beliggenheten oppe i høyden, der du har et fantastisk vestvendt utsyn over Halsnøy og sunnhordlandsbassenget, er uten tvil hovedårsaken til det gode leilighetssalget, mener Stockmann.

Hun tror beliggenheten også har vært utslagsgivende for det gode salget av tomter i det nye boligfeltet som Halsnøy Panorama er en del av. Ved inngangen til april 2019 hadde Fronta solgt hele 11 av 19 tomter på Heio. I tillegg er vi i gang med byggingen av en tomannsbolig, flott plassert i fremste rekke i feltet.