• Næringsbygg

Din totalleverandør av kombinasjonsbygg til alle formål

Fronta er en erfaren total- og delentreprenør for alle typer næringsbygg, industribygg og offentlige bygg. Selskapet hadde en omsetning på 185 millioner kroner i 2021.

Vi har gjennom årene opparbeidet oss en solid portefølje av vellykkede prosjekter. Disse spenner helt fra renoverings- og vedlikeholdsprosjekter til oppføring av nye, store og komplette bygg for et mangfold av ulike kunder. Nybyggene våre huser blant annet virksomheter innen handels- og servicenæringen, maritim industri, petromaritim industri og habruksnæringen. Vi har også større kontorbygg, barnehager og idrettsanlegg på referanselisten.

I realiseringen av store og små næringsprosjekter har vi kompetansen, erfaringen og kapasitet til å ta på oss både total- og delentrepriser. Ett av våre viktige fortrinn, er at vi også kan tilby utleie av bygg og tomt – slik at du slipper å binde opp unødvendig kapital.

Fronta satser stort på konseptet FrontaHallen, der vi tilbyr kombinasjonsbygg i stål til alle formål – med kort byggetid og konkurransedyktig priser. Våre haller er spesielt utviklet for havbruksnæringen, og med galvanisert utførelse møter hallene de strenge kvalitetskravene oppdrettsbransjen stiller.

Fronta Bygg AS ble etablert i 2002, men er senere innfusjonert i Fronta AS. Fronta er i dag etablert i Meierikvarteret i Osen på Stord.

 


Se våre referanser